Kosár

Motorola Moto G24 Power Edition 6,56
Motorola Moto G24 Power Edition 6,56
Motorola Moto G24 Power Edition 6,56
Motorola Moto G24 Power Edition 6,56
Motorola Moto G24 Power Edition 6,56
Motorola Moto G24 Power Edition 6,56
Motorola Moto G24 Power Edition 6,56
Motorola Moto G24 Power Edition 6,56
Motorola Moto G24 Power Edition 6,56
Motorola Moto G24 Power Edition 6,56
Motorola Moto G24 Power Edition 6,56

Motorola Moto G24 Power Edition 6,56" LTE 8/256GB DualSIM sötétkék okostelefon (PB1E0000PL)

Márka: MOTOROLA

Bruttó
70 657 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: PB1E0000PL

EAN: 840023258053

Leírás

Termékleírás

 

Ne aggódj tovább az energia miatt

Az elképesztően gyors TurboPower™ 30 használatával pillanatok alatt felzárkózol – csupán néhány perc töltéssel3 több órányi energiát kapsz.

A nagy teljesítményű 6000 mAh-s akkumulátorral2 hosszabb ideig hallgathatod a lejátszási listákat, órákig cseveghetsz videóban, valamint számos epizódot megtekinthetsz.

 

Örökítsd meg a felejthetetlen pillanatokat

Az 50 MP-es4 kamerarendszerrel és a Quad Pixel technológiával éles és vibráló fényképeket készíthetsz bármilyen beállításban. A továbbfejlesztett szoftverfunkciókkal könnyedén profiként fotózhatsz.

Lazulj el

Fókuszba helyezheted a kreativitásod az 50 MP-es4 kamerával, mivel a Quad Pixel technológia négy pixelt kombinál egybe a jobb alacsony fényérzékenység érdekében.

Közelebbről láthatod

A Makró üzemmóddal közelről láthatod az adott témát – és olyan részleteket örökíthetsz meg, amelyeket a szabványos lencsével nem lehet.

És… pózolj

A 8 MP-es előlapi kamerával pillanatok alatt készült, posztolásra (és lájkolásra) kész szelfiket azonnal megoszthatod.

 

Vizuális inspiráció

 

Gyönyörű szelfid

Mindig a lehető legjobban fogsz kinézni, mivel a Face Retouch automatikusan csökkenti a ráncokat és a szépséghibákat a szelfiken.

 

Gyorsabb teljesítmény a RAM boosttal5

A tárhelyet ideiglenesen virtuális RAM-má alakíthatod át, valahányszor extra sebességre van szükséged a gördülékenyebb párhuzamos feladatvégzéshez5.

Nagy teljesítmény

A nagy teljesítményű nyolcmagos processzor sebességével és hatékonyságával felgyorsíthatod képességeidet.

 

Fejleszd a szórakozásod

 

6,6’’

A magával ragadó HD+ kijelzőn kevesebbet görgetsz és többet látsz.

 

90 Hz7

Az alkalmazások közötti váltás és az oldalakon való görgetés gördülékeny és folyamatos a gyors frissítési gyakorisággal.

 

Érezd a hangot

A többdimenziós Dolby Atmos® hang körülvesz téged, így a nagyobb mélységet, tisztaságot és részleteket magasabb hangerőn hallhatod a hangos sztereó hangszórókon.

 

Magas fényerő üzemmód

Hunyorgás nélkül láthatod a kijelződet a napfényben – az automatikus beállítások legfeljebb 537 nites csúcsfényerőszinteket érnek el.

 

Azonnali elérés

Az oldalsó ujjlenyomat-olvasó megérintésével vagy a kamerába nézéssel feloldhatod a telefonodat.

 

Megérkezett az Android 14

Az Android 14 használatával az eszközöd személyesebbé és hozzáférhetőbbé válik.

 

Mindent eltárolhatsz

A legfeljebb 256 GB-os beépített tárhellyel8 rengeteg helyed van többek között a fényképeidnek, videóidnak és dalaidnak. Legfeljebb további 1TB-ot adhatsz hozzá microSD kártyaformájában.

 

Könnyebb mindennapos interakciók

Természetes és intuitív módon használhatod kedvenc telefonos funkciódat.

 

Jegyzetek:

1A vízlepergető dizájn védőréteget alkot, hogy védje az eszközt a mérsékelt vízbehatástól (úgymint véletlenszerű kiömlés, fröccsenés és enyhe eső). Nem arra tervezték, hogy vízbe merítsék, illetve nyomás alatt álló víznek vagy más folyadékoknak tegyék ki; idővel tönkremehet. Nem vízálló.

2Az akkumulátornak jelentősen le kell merülnie; a töltési sebesség a töltés előrehaladtával lassul. Minden, akkumulátor-üzemidőre vonatkozó állítás hozzávetőleges, és optimális hálózati körülmények között, vegyes használati profilban (amely magában foglalja a használatot és a készenléti időt is) tesztelve, az átlagfelhasználók szokásain alapul. Az akkumulátor tényleges teljesítménye eltérő lehet, és számos tényezőtől függ, úgymint a jelerősség, a hálózati és az eszközbeállítások, a hőmérséklet, az akkumulátor állapota és a használati minták.

3Legfeljebb 30 W-os töltés; a TurboPower™ töltés kizárólag a Motorola TurboPower™ 33 töltővel (tartalmazza a doboz a LATAM-, az AP- és a többi EMEA-piacon; külön kapható az északi országokban és Franciaországban) vagy annál nagyobb teljesítményű töltővel (minden régióban külön kapható) kompatibilis; a Motorola TurboPower™ 33 töltő vagy ngyobb teljesítményű töltő nem növeli a maximális töltési kapacitást.

4Az 50 MP-es érzékelő 4 pixelt kombinál 1-be, a hatékony 12,5 MP-es képfelbontás érdekében.

5A RAM boosttal bővített RAM a telefon belső tárhelyét használja virtuális memóriaként, ami csökkenti a tárolókapacitást; használat közben az elérhető felhasználói tárhely kevesebb; a funkció alapértelmezetten be van kapcsolva, ha nem kapcsolod ki.

68 GB fizikális RAM + legfeljebb 8 GB RAM Boost (4 GB alapértelmezett | legfeljebb 8 GB).

7Az automatikus üzemmód minimális eszközfrissítési gyakorisága 60 Hz, maximális eszközfrissítési gyakorisága pedig 90 Hz; lehetséges, hogy a tényleges frissítési gyakoriság kevesebb lesz, és változhat az alkalmazás/tartalom korlátozásai és előírásai, az eszköz üzemmód-beállításai, valamint egyéb tényezők alapján.

8A rendelkezésre álló felhasználói tárhely és belső memória kevesebb az operációs rendszer, a szoftver és egyéb funkciók miatt, amelyek ennek a kapacitásnak egy részét használják fel. A rendelkezésre álló kapacitás a szoftverfrissítésekkel változhat.

9Legfeljebb 1 TB méretű microSD-kártyát támogat; a microSD-kártya külön kapható. Előfordulhat, hogy DRM-korlátozásokkal rendelkező tartalmakat nem lehet áthelyezni a kártyára.

*A 3,5 mm-es fülhallgató külön kapható.

Nem minden nyelv támogatott. A jelenleg a Google Lens által támogatott nyelvek listája itt található: lens.google.com.

Nem minden nyelv támogatott. A jelenleg a Google Segéd által támogatott nyelvek listája itt található: assistant.google.com.

NFC-t támogató fizetőterminál és alkalmazás szükséges. A vásárláshoz ujjlenyomatos engedély szükséges. A HCE (Host Card Emulation) technológiát használja, amely lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést az Android operációs rendszeren futó, harmadik féltől származó mobilalkalmazásokon keresztül.

A memória, a tárhely, a színopciók, a SIM-nyílás és a tartozékok piaconként eltérőek. Az elérhetőséget ellenőrizd a szolgáltatódnál vagy a kereskedődnél.

Adatlap

WiFi 802.11 a/b/g/n/ac
3G (UMTS) Van
4G (LTE) Van
Bluetooth 5.0
Ujjlenyomat olvasó Van
Operációs rendszer Android 14
Magok száma 8
Belső memória 256
Kijelző felbontás 720x1612
Kijelző típus IPS
CPU típus Octa-core (2x2.0 GHz Cortex-A75 & 6x1.7 GHz Cortex-A55)
Előlapi kamera felbontás 8
Hátlapi kamera felbontás 50
Memóriakártya bővítés MicroSDXC
SIM foglalatok száma 2
Kapacitás 6000
Jack 3,5mm Van
USB csatlakozó Type C
GPS Van
Giroszkóp Van
Gyorsulásmérő Van
Iránytű Van
Képátló 16,6600000
Kijelző méret 6,5600000
NFC Van
SIM kártya mérete nanoSIM
Operatív memória (RAM) 8
Hátlapi kamerák 50MP/2MP
Csepp, fröccsenő víz ellen védett Van
Hátlapi kamerák mennyisége 2
Közelségérzékelő Van
Alap szín Sötétkék

Hasonló termékek